Звільнення в запас військовослужбовців строкової служби

   Відповідно до вимог Положення про проходження громадянами України військової служби у Збройних Силах України, затверджений Указом Президента України від 10.12.2008 року № 1153/2008 (далі по тексту – “Положення”) (дія якого поширюється і на внутрішні війська МВС України), у разі оголошення мобілізації всі військовослужбовці які перебувають на цей час на військовій службі у Збройних Силах України та інших військових формуваннях, звільненню в запас не підлягають, за винятком військовослужбовців – жінок, які мають дітей до 16 років.

Накази про звільнення з військової служби військовослужбовців, не виключених зі списків особового складу військових частин, підлягають скасуванню, крім наказів про звільнення у відставку, в запас у зв’язку з обвинувальним вироком суду, що набрав законної сили, яким призначено таке покарання……….

  Таким чином. зважаючи на ситуацію, що сьогодні склалась в державі звільнення в запас війсьвослужбовців строкової служби, котрі вислужили встановлені строки строкової служби, може бути відтерміновано на цілком законних підставах до прийняття відповідного рішення Президента України.

П. 210 Положення передбачено, що у разі потреби військовослужбовці строкової військової служби які вислужили встановленні строки строкової військової служби, можуть бути затримані за рішенням Президента України на службі до шести місяців.

On Жовтень 4th, 2016, posted in: Блог Адвоката by
Разработка логотипа и дизайн Брендбук.